EN

در چهارمین کنفرانس ایران گرین چه گذشت؟

در چهارمین کنفرانس ایران گرین چه گذشت؟

چهارمین دوره کنفرانس ایران گرین (IranGrain) عنوان بزرگترین رویداد بین المللی ایران در حوزه غلات ، نهاده های دامی، دانه های روغنی و صنایع مرتبط با فرآوری غلات ۱۰ و ۱۱ مهرماه ۱۴۰۳ در هتل بزرگ ارم برگزار شد.

این کنفرانس که به عنوان مهم ‌ترین گردهمایی علمی-تجاری مدیران و فعالان این حوزه در کشور شناخته می شود، امسال نیز با استقبال گسترده متخصصان، مدیران و سیاست‌ گذاران حوزه غلات مواجه شد.

در این همایش که به مدت ۲ روز برگزار شد پنل های  تخصصی در موضوعات مدیریت ریسک در زنجیره واردات غلات، دانه‌ های روغنی، خوراک دام، تجارت ایران و روسیه، فرآورده های غلات، پنل بنادر و لجستیک غلات، پنل قوانین حقوقی تجارت غلات، پنل دانه های روغنی و پنل صنعت خوراک دام و طیور دایر شد که طی آن آخرین دستاوردهای علمی و مباحث و چالش های روز در حوزه غلات و واردات انواع غلات و نهاده به کشور به بحث گذاشته شد و روابط تجاری جدیدی بین مدیران این صنعت شکل گرفت.

به گزارش روابط عمومی انجمن غلات ایران، در کنفرانس بین المللی ایران گرین، سفیر قزاقستان، مسئولان اتاق هند، تعدادی از بازرگانان روسیه و برزیل، جمعی از تأمین‌کنندگان تکنولوژی از کشور آلمان و همچنین مدیران کنفرانس غلات ژنو سوئیس در جمع سخنرانان بین‌المللی این رویداد حضور داشتند.

استقبال بی ‌نظیر از کنفرانس

نقطه عطف گردهمایی ایران گرین امسال، علاوه بر حضور انجمن‌های مرتبط با زنجیره غلات، نهاده‌های دامی و دانه‌های روغنی، حضور چشمگیر مهمانان و ثبت‌نام‌کنندگان خارجی بود. بیش از ۸۰ نفر از روسیه و قزاقستان و مجموعا ۱۲۰ نفر از کشورهای امارات، سنگاپور، ترکیه، سوئیس، هند و برزیل، روسیه و قزاقستان در این کنفرانس شرکت داشتند. روز اول کنفرانس با حضور ۸۵۰ نفر و روز دوم با ۶۵۰ نفر، تحت تأثیر مسائل سیاسی به وجود آمده، برگزار شد.

صنعت غلات ایران، جهانی شد

به گفته ریاست مدیر اجرایی کنفرانس ایران گرین و رئیس اتاق مشترک ایران- سوئیس، کنفرانس ایران‌گرین، بزرگ‌ترین اجتماع فعالان غلات، نهاده های دامی و دانه‌های روغنی است که با رویکردی کاملا خصوصی و بدون هیچ گونه وابستگی دولتی، مدیران جهانی و منطقه‌ای این صنعت را گرد هم می‌آورد تا با تبادل آخرین اخبار و اطلاعات، گامی مؤثر در توسعه تجارت غلات، نهاده‌های دامی و دانه‌های روغنی بردارند.

 وی در ادامه افزود: این کنفرانس که در ابتدا به همت اتاق بازرگانی ایران-سوئیس تشکیل شده بود، پس از سه دوره برگزاری موفق، امسال به‌صورت ویژه و با اطلاع‌رسانی زمان‌بندی‌شده، با حمایت و حضور مستقیم انجمن‌های تصمیم‌گیر در حوزه غلات، نهاده‌های دامی و دانه‌های روغنی برگزار شد و علی رغم تمرکز این کنفرانس بر حضور بخش خصوصی، تلاش موثری برای حضور نمایندگان ارگان‌ها و بخش‌های دولتی مرتبط با زنجیره غلات صورت گرفت که منجر به حضور پر رنگ سازمان‌های دخیل تصمیم گیر در این رویداد شد.

این گزارش می افزاید؛ انجمن‌های صنفی صنایع غذایی ایران، انجمن تأمین‌کنندگان غلات، انجمن صنایع روغن، انجمن تولیدکنندگان خوراک دام و طیور، اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دامی (آوندا)، انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان ماکارونی، کانون انجمن‌های صنفی صنایع آرد، انجمن گلوکز و نشاسته، خانه صنعت و معدن ایران، و اتاق‌های بازرگانی کشورهای برزیل، روسیه، قزاقستان، امارات، انجمن ممیزی کالای ایران و انجمن کشتیرانی ایران از جمله تشکل‌های دعوت شده از بخش خصوصی بودند. در بخش دولتی نیز سازمان توسعه تجارت، سازمان پشتیبانی امور دام، شرکت بازرگانی دولتی ایران، سازمان بنادر و دریانوردی و وزارت جهاد کشاورزی در این گردهمایی شرکت داشتند.

کنفرانس ایران گرین، مهم‌ترین هاب شبکه‌سازی در صنعت غلات ایران

به گزارش دنیای اقتصاد، این کنفرانس به عنوان مهم‌ترین هاب شبکه‌سازی در صنعت غلات ایران شناخته می‌شود و از نظر شرکت‌کنندگان، تنها رویداد ایرانی است که مطابق با استانداردهای جهانی برگزار می‌شود.

از مهم‌ترین دستاوردهای این کنفرانس، علاوه بر ارائه جدیدترین گزارش‌ها و آمارهای بین‌المللی، برگزاری جلسات B2B بین تجار و معامله‌گران غلاتی بود که در این فضای صمیمانه و حرفه‌ای، به بحث و تبادل نظر در مورد چالش‌های تجارت غلات، دیدار با نمایندگان شرکت‌های بزرگ فروشنده و ارائه‌دهنده غلات و بررسی فعالیت‌های شرکت‌های حمل‌ونقل و بازرسی پرداختند. همچنین، نمایندگان بانک‌های VTB، SBER BANK، DELU BANK، MIR BUSINESS BANK، بانک سپه، بانک سامان و بانک کارآفرین نیز حضور داشتند و جلسات متعددی با تجار برگزار کردند.

کنفرانس ایران‌گرین به عنوان بزرگترین و تنها گردهمایی تجار غلات، نهاده‌های دامی و دانه‌های روغنی، علاوه بر ارائه اطلاعات دقیق از بازار جهانی به فعالان و مدیران ایرانی، به شناخت بهتر بازار غلات ایران و نقش استراتژیک آن در جامعه جهانی صنعت غلات کمک می‌کند.